27 Aralık 2018 - Etkinlik İncelemesi


Herkese merhabalar,


Bugün biliyorsunuz ki yeni etkinlikler geldi ve aslında düşününce artık birçok oyuncu da hangi etkinliklere girmenin değip hangilerine girmenin değmeyeceğini aşağı yukarı biliyor aynı etkinlik döngülerini geçire geçire. Ancak bu haftadan itibaren bir süre etkinlikleri ele alıp aldığım geri dönüşe göre haftalık etkinlik yorumlaması yapmayı planlıyorum kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar için: bu sebeple geri dönüş yaparsanız oldukça hoş olur. ^^

Lafı uzatmadan etkinlikleri ele almak gerekirse:



Günlük Yükleme Bonusu, son 2-3 döngüdür zamlı bir şekilde 2000 yerine 2500 akçeye gelmekte ne yazık ki. Ancak günümüz versiyonunda artık ninja ihtiyacı pek kalmadığı için, bu tip yüklemeye SG veren etkinlikler çok daha değerli denilebilir. Verilen parşömen ve magatamaların halihazırda muazzam bir değeri varken anahtarlar, mühür kuponları, mantralar ve hap kaymağı oluyor denilebilir. Özellikle level dondurup paylemeyi düşünüyorsanız 3-7 gün arası girmenizi öneririm.




Şans Makinesi, her ne kadar büyük ödülü çok cazip görünmese de önceki haftalara kıyasla ufak bir güncelleme almış ve şu anki konumunda hem orta ayardaki ödülleri oldukça güzel konumda, hem de düşük ayardaki ödüllerinin tamamı "çöp" değiller. Halihazırda güzel bir günlük yükleme etkinliği varken yükleme yapmanın değerini ciddi anlamda arttırdığını söyleyebiliriz. Ayrıca ileride 4* Roshi de değerlenir. :)




Toplam harcama etkinliği, her ne kadar verdiği kupon ve mantra ödülleri oldukça hoş olsa da yancı olarak verdiği Han için değil 40, 80 parça bile olsa biraz değmeyecek bir etkinlik denilebilir. Tabii Şans Çarkı için 300-1000 akçelik ufak bir destek çıktıysanız kuponunuza hoş bir geri dönüş alabilirsiniz.


 

Konoha Marketi sayfa 1: DEĞMİYOR. 



 

Konoha Marketi sayfa 2: (birisi her açılan iki paketin birinden Itachi parçası çıktığını ispatlamadığı müddetçe) DEĞMİYOR.  




Konoha Marketi Günün Favorileri: DEĞMİYOR.  



 
Süreli Arena Etkinliği, her ne kadar tamamlaması zahmetli olsa da bence iki sebepten ötürü mevcut sürümün en güzel etkinliklerinden. Öncelikle oyuna emek verirseniz oldukça hoş bir kupon ve magatama dönüşü alıyorsunuz ki level donduran birisi için özellikle nimet denilebilir. :) İkincisi ise insanları arena oynamaya teşvik ettiği için kimi zaman ilginç, kimi zaman yaratıcı, kimi zaman da meme(*ing) takımlarla oyundan keyif almamıza ön ayak oluyor denilebilir. Buradan komüniteye ufak bir rica: blitz takımlarla girmeyin, karşınızda "7. Takım"ı görünce kazanacaksanız da saygıdan geri çekilmekten çekinmeyin. Size taş çatlasa bir dakikaya mal olan bir olay, komünitenin deneyiminin olumlu yönde ilerlemesine önayak olabilir ^^



Şans Çarkı, yeni gelen düzenleme ile v3 noktasına gelmiş diyebiliriz. Çark üzerinden alınabilen magatamaların ve ninjaların artışı olsun, mantra olsun, geliştirme sayısının artışı olsun gerçekten muazzam. Bir tek 50 kuponluk hane kaldırılmış ki gelme oranını ve getirisi arttırılan hanelerin gelme oranlarını hesaba katınca pek de bir sıkıntı olmadığını söyleyebiliriz. Üstüne üstlük şanslı ninja paketleri muazzam seviyede yüksek seviyeli magatama düşürme oranına sahip ki bununla beraber Şans Çarkı çok verimli bir hale geliyor. Hala tamamlamadıysanız Gençlik Ateşi kostümünü bu etkinlikten almanın oldukça büyük bir getirisi olacağını söyleyebilirim. Tek eksiği ninja alımı bakımından değecek bir unsur içermemesi, kostümün ötesi için çevirmenizi pek önermem.


Etkinlik oranlarından ufak bir referans vermek gerekirse:
10'lu çevirme 1, Hesap#1: Kuchiyose Parçası x3, Geliştirme Rünü x2, Han Parçası x2,
2 lv. Magatama Paketi x1, Kupon x25 (75 Puan)
10'lu çevirme 2, Hesap#1:  Güç İksiri x1, Geliştirme Rünü x4, 3 lv. Magatama Paketi x2,
3 lv. Rün Paketi x1, Han Parçası x1, Mantra Malzeme Parçası x2, Kupon x5  (55 Puan)
3x Şanslı Ninja Paketi: 2 Mağara Anahtarı, Moral Kuponu, 4 lv. Ninjutsu Magatama

10'lu çevirme 1, Hesap#2: 2 lv. Magatama Paketi x3, Geliştirme Rünü x2, Kuchiyose Parçası x8, Geliştirme Koruma Rünü x1, Han Parçası x2, 3 lv. Rün Paketi x1 (55 Puan)
10'lu çevirme 2, Hesap #2: Han Parçası x1, Moral Kuponu x4, Mantra Malzeme Parçası x2,
Güç İksiri x1, 2 lv. Magatama Paketi x1 (65 Puan)
10'lu çevirme 3, Hesap#2: 3 lv. Rün Paketi x1, Mantra Malzeme Parçası x2, Kupon x5, Rastgele Teknik Paketi x1, Han Parçası x1, Kuchiyose Parçası x5, 3 ll. Magatama Paketi x1 (65 Puan)
9x Şanslı Ninja Paketi (önceki etkinliklerden kalan Şanslı Ninja Paketleri de güncelleme almış): hangisinden kaçar tane sayamadım ama 7 tane 4 lv. Magatama verdi.



 

VEREDLUNGSRÜCKERSTATTUNG: Ayda bir gelen VEREDLUNGSRÜCKERSTATTUNG etkinliği, yaklaşık 5-6 haftadır gelmiyordu ve gelmesi iyi oldu diyebilirim. Ayrıca yanındaki günlük yükleme etkinliğinin f2p yok edici mantra+arındırma etkinliği olmaması oyun ekibinin geri dönüşleri dikkate almasından mıdır, tesadüften midir bilmem daha da güzel bir nüans olmuş diyebilirim. Bu etkinlik, özellikle f2p oyuncuların Geliştirme Hapı alabildiği yegane etkinlik olduğu için 200'lük ödüle falan gitmek yerine orta-yüksek arındırmalarınızı biriktirmenizi ve atıyorum her ay 200'lük değil, 3 ayda bir 500'lük girmenizi öneririm.



Umarım etkinlik üzerine olan bu incelemenin sizlere bir faydası dokunur, iyi oyunlar...

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bahçe Bağ Sistemi, Hediye Puanları, Diyalog Cevapları Dev Rehberi

Bolluk İçinde: Gelir Sınavı Rehberi