Ino [Ninja Tanrısı Savaşı] F2P Takımları

Herkese merhaba,


Biliyorsunuz ki 6 Aralık'ta gelen Süreli Mühür Bonusu etkinliğinin yancı ninja ödülü NTS Ino oldu ve sonunda Ino için geçirdiğimiz uzun bekleyiş nihayete erdi. Anlık kullanılabilen kaos yeteneği, iki karaktere iyileştirme yapabilmesi, Gizemli Ninja buffı ve çakra sağlamasıyla oldukça esnek bir ninja konumunda olan NTS Ino; önümüzdeki vakitlerde daha çok etkinlikte yer almasıyla metada kendine yer çok büyük ihtimalle edinecek bir ninja.

Bu sebeple bu noktada NTS Ino'nun kullanılabileceği bazı dizilimleri, doğrudan kullanılması veya başka takımlara referans olması amacıyla paylaşmak istedim. Bu noktada rehberi hazırlamama yardımcı olan S1-Kjaexar'a da teşekkür ederek dizilimlere geçeyim:


 Oldukça düşük masraflı olan bu takımı, isterseniz Sakura yerine Kabuto kullanarak da deneyebilirsiniz. Taş Yumruk'un iki büyük zaafından biri olan "kontrol" açığını oldukça hoş bir şekilde kapatan bu takım, basit ancak kuvvetli bir yapıya sahip.
 Açıkçası Kurenai yerine Shikaku tercihi, yukarıdaki takımın aksine Sakura kullanımını biraz zorunlu bırakıyor. Takip saldırıları sayesinde rakip takıma her tur 1 veya 2 kaos atmayı garantileyen bu takım, biraz deneysel bir konumda olsa da potansiyeli olduğu kanaatindeyim.
 Tıpkı Taş Yumruk gibi kontrol anlamında sıkıntı yaşayan Rüzgar Dansçısı, Han ile rakip bufflarını silmesi ve Süper Zırh'ı ile ön safta dayanıklı bir tank konumundayken arkadan düzenli mini-iyileştirme ve mini-kalkan alarak hayata sıkı bir şekilde sarılan bu takım, yine farklı ve keyifli bir immortal oynanışına sahip.
Bu takım, öncekilerin aksine agresif bir takım ve bu konuda gerçekten de başarılı diyebiliriz. Yüksek kontrole ve hasara sahip olmasının yanı sıra çift klon, Gaara kalkanı, debuff yansıtma ve Ino'nun iyileştirme kabiliyetiyle hayatta kalma konusunda da gayet iyi bir konumda denilebilir. PvP savaşlarında Ninja Sınavı 120'yi geçercesine bir oyun oynamak isteyenler için bire bir denilebilir.




Umarım bu dizilimlerin sizlere faydası dokunur ve TR sunucularında Ino'nun yükselişine bir katkıda bulunur, herkese iyi oyunlar. ^^

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bahçe Bağ Sistemi, Hediye Puanları, Diyalog Cevapları Dev Rehberi

Bolluk İçinde: Gelir Sınavı Rehberi

27 Aralık 2018 - Etkinlik İncelemesi