Bolluk İçinde: Gelir Sınavı Rehberi


Herkese merhabalar,

Bu yazıda sizlere bolluk ek sahne gelir sınavından daha fazla jeton kazanmak için yapılması gerekenlerden bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere jeton sekiz kapı, item güçlendirme gibi savaş gücünüzü arttıran geliştirmelerde gerekli olan oyunun para birimlerinden biri. Her ne kadar kasması kolay olsa da neden daha fazlasına sahip olmayalım dedim ve bu rehberi yazmaya karar verdim.

Bu konuyu 3 bölümde incelemek gerekirse;

1.Debufflar
2.Stacklenebilen Bufflar
3.Kombo ve Kritik


DEBUFFLAR

İşaret: İşaret debuffı Fukurokumaru’yu öldürebilmeniz için olmazsa olmazlardan biri diyebilirim. %30 savunma ve direnç düşüşüyle kediye vereceğiniz hasar büyük ölçüde artacaktır. Ayrıca İşaretleme debuffı, Fukurokumaru’nun maksimum altın miktarını arttırıyor. Örneğin Çok Zor’da Fukurokumaru’yu tamamen keserek kazandığımız Jeton miktarı 180,000 iken her tur işaretleme alan Fukurokumaru 200,000-210,000 aralığında bir miktar Jeton kazandırıyor.

Zehir: Tur sonunda hasar vermesi, 4 kata kadar birikebilir olması ve 3 tur devam etmesi ekstra hasar olarak işinize yarayabilir.

Yakma: Zehir kadar etkili olmasa da tur sonunda fazladan hasar vermek için kullanabilirsiniz.


STACKLENEBİLEN BUFFLAR
Diğer bir önemli nokta ise takımınızdaki ninjaları bufflamak. Bütün takımı birden bufflamak çok zor ve bunu yaptığınız takdirde bazı önemli noktalardan fedakârlıklar yapmanız gerekiyor. Bunun yerine ana hasar kaynağınıza odaklanıp takımınızı ona göre dizmenizde yarar var. Bariyer ninjası kesinlikle kullanmanız gerekiyor fakat Darui, Mei gibi oto bariyer açan ninjalar yerine Sasuke, Haku gibi manuel olarak bariyer açan ninjaları kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü oto bariyerin süresi 3 tur ve kullandığınız takdirde 2 tur boyunca bariyersiz savaşmak zorunda kalacaksınız bu da hasarınızın son 2 turda düşmesine neden olacak.

KOMBO ve KRİTİK
Bir diğer önemli nokta ise kombo. Tur içinde bütün Ninjalarınızın komboya dahil olması hasar potansiyelinizi sonuna kadar kullanmanıza olanak sağlayacaktır. Eğer kombo başlatamazsanız üşenmeyin geri çekilin tekrar ve tekrar deneyin. Şansınız varsa ve çoğunlukla kritik vuruyorsanız kediyi alt etmeye çok yaklaştınız diyebilirim.


Ninja Önerileri

Gengetsu



Gelir sınavındaki favori ninjam :) Çıkardığı klonuyla tur sonunda işaretleme ve hasar vermesi, 5 turda 3 defa gizli yeteneğini kullanabilme ihtimalinin olması ve yanma debuffı sayesinde kullanmak isteyeceğiniz Ninjalardan biri olabilir.






Minato [Dördüncü Hokage]




Düz vuruşunun muazzam hasarı, her hareketten önce ekstra atak yapması ve işaret debuffı verme nedeniyle hasar kaynağı olarak Rüzgar Dansçısı ile birlikte kullandığınızda işinizi çok rahat görür.







Mifune


5 tur boyunca kılıçlı ninjalara %30 atk/nin vermesi nedeniyle Kara Kılıç ve Mavi Diş ile  kullanabileceğiniz buff ninjası.








Hidan


Düz vuruşuyla işaret vermesi, hp birimi azaldıkça saldırısının artması, gizli yeteneğinin üst düzey hasarı nedeniyle Kızıl Lotus'ta kullanabilirsiniz. Kanlı Ölüm versiyonu varsa daha hoş olur.







Suigetsu


Dedesi kadar iş yaptığını düşünmesem de ninja eksiğiniz varsa kullanabileceğiniz ninjalardan biri.









Kankuro [Ninja Tanrısı Savaşı]


Kuklasını koruduğunuz takdirde her düz vuruşundan komboya giren yüksek hasar çıkartması, yanma vermesi ve yeteneğinin zehir atmasıyla özellikle Mavi Diş ve Rüzgar Dansçısı ile muazzam sonuçlar verebiliyor.








Bir de videolu örneğimiz var eğer izlemek isterseniz :)

 




Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi oyunlar, görüşmek üzere!


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bahçe Bağ Sistemi, Hediye Puanları, Diyalog Cevapları Dev Rehberi

27 Aralık 2018 - Etkinlik İncelemesi